"Het is een complete rel nu met Feyenoord- en Twente-supporters"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

FC Twente moet nog altijd rekening houden met een vertrek van Ramiz Zerrouki. De middenvelder wordt begeerd door Feyenoord en wil zelf graag de overstap maken naar Rotterdam. Clubwatcher Tijmen van Wissing heeft met de zaakwaarnemer van Zerrouki gesproken.

"Ik belde zondag naar de zaakwaarnemer van Zerrouki, Fulco van Kooperen", vertelt Van Wissing in de podcast van De Oosttribune. "Hij zei: Zerrouki heeft zijn vertrekwensen bij jou duidelijk gemaakt. Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Feyenoord heeft een bod gedaan en wacht een beetje op waar Twente nu mee gaat komen."

Van Wissing weet wat Feyenoord geboden heeft. "Dat is vijf miljoen. Dat heeft Twente afgewezen. Toen kwam ik bij technisch directeur Jan Streuer bij NEC. Ik zei tegen hem: Ik sprak de zaakwaarnemer van Zerrouki. Volgens mij zijn ze bij Feyenoord wat in onmin over dat jij niet reageert. Hij zei: Wat moet ik met Feyenoord? Ik heb dat bod afgewezen, wat moet ik verder?"

Volgens Van Wissing speelt Streuer 'hard to get'. "Het scheelt denk ik voor hem dat hij totaal niet op de sociale media zit. Het is een complete rel nu met Feyenoord- en Twente-supporters. En Jan Streuer zegt: Ik hoef toch geen tegenvoorstel te doen? Wij willen niet verkopen. Laat ze maar een voorstel doen. Dan kunnen ze wel zien of ik ja of nee zeg. Hij wil niet in een soort autohandel of koehandel komen, dat hij zegt: 'Ik wil tien miljoen', dan komen ze op 7,5 miljoen euro uit en dan wordt het handje klappen. Dat wil hij niet. Hij laat zich niet in de kaarten kijken. Dat vind ik echt schitterend."

Alireza Jahanbakhsh en Danilo

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen NEC. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
AZ -
-
Feyenoord -
za 22 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
Fortuna Sittard -
zo 6 nov. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
Feyenoord -
do 10 nov. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 8 17 19
3 PSV 8 15 18
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 8 10 16
6 SC Heerenveen 7 1 12
Bekijk de hele stand