Hélène Hendriks geniet van Geertruida: "Vind dit mooi om te zien"

Eerder deze week lanceerde Feyenoord een speciale documentaire over Santiago Gimenez op het nieuwe streamingsplatform van de club. Op korte termijn zal er ook een docu verschijnen over Lutsharel Geertruida. De Feyenoord-verdediger zal dan voor het eerst uitgebreid aan het woord komen.

"We weten allemaal dat Geertruida stottert", zo vertelt sportmarketeer Chris Woerts tijdens een uitzending van De Oranjewinter. "Hij is echt nooit, of heel weinig voor de camera geweest, dat durfde hij niet. Volgende week gaat de documentaire van hem in première en dan hoor je hem praten."

"Hij heeft heel veel moeten overwinnen", gaat de oud-commercieel directeur van Feyenoord verder. "Hij heeft een ademhalingscoach en een spraakcoach die hem heel veel begeleiden. Eigenlijk is het voor het eerst dat hij op beeld iets zegt, dat is echt een doorbraak voor hem."

Presentatrice Hélène Hendriks is lovend over Geertruida. "Ik vind het mooi om te zien, en ook goed van hem. Ik ben blij voor Geertruida." ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen hoopt de Feyenoord-verdediger snel te kunnen spreken na een wedstrijd. "Wij willen hem ook zo graag na wedstrijden interviewen, want het is echt een geweldenaar."

Lees meer:
0 reacties