Helder geeft Feyenoord advies: "Dan denk ik dat hij wel gaat nadenken"

Glenn Helder
Glenn Helder Foto: © BSR Agency

Veronica Offside-verslaggever Tom Staal bespreekt in Breek de Week met Glenn Helder en Sjoerd Mossou de toekomst van Feyenoord. Wat gaat Arne Slot doen na dit succesvolle seizoen?

Glenn Helder geniet wel van Slot in De Kuip en hoopt dan ook niet dat hij zwicht voor een grote zak met geld: "Als Slot nog een jaartje bij Feyenoord blijft zou ik fantastisch vinden. Het gaat er bij hem om dat je iets weg moet halen, wat je ook als voetballer hebt...", doelend op het grote geld. "Dat je denkt van ik ga naar het buitenland, het gaat om het buitenland en niet om het avontuur. Als je dat geld al weg kan halen, dat ie daar niet voor naar het buitenland hoeft te gaan dan denk ik dat hij wel gaat nadenken wat kan ik met Feyenoord bereiken."

Ook Sjoerd Mossou wordt gevraagd naar Slot, zou hij blijven? "Ik denk dat hij blijft. Dan komt er ook geld, want ze gaan de CL in. Maar ik denk vooral dat hij om priveredenen blijft. Dat ie denkt: 'm'n kinderen gaan hier naar school, ik kan hier blijven wonen waar ik woon, ik heb het goed bij Feyenoord. Ik blijf nog een jaartje.'", aldus de journalist.

Bij de Spurs kan hij echter een flinke stap maken. Mossou: "Maar hij is niet gek hè. Hij gaat niet in totale chaos inspringen, zoals bij Chelsea. Slot wil wel een paar voorwaarden hebben waar hij normaal kan werken, anders ben je na twee maanden weer ontslagen. Dat is denk ik zijn belangrijkste is. Iedereen wil in de Premier League werken, hoeveel kansen krijg je. Dat is zo.

ads joke volgende jaar 3e of 4e wordt met Feyenoord, wat natuurlijk heel goed zou kunnen dan kan het zomaar zijn dat het moment voorbij is. Dan komt Spurs niet meer, dan zit je in de categorie middenmoot Bundesliga. Dat wil je ook niet", besluit Mossou.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
5/05
Feyenoord
20:00
PEC Zwolle
zo
12/05
NEC
14:30
Feyenoord
zo
19/05
Feyenoord
14:30
Excelsior
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand