Hartman zelfverzekerd: "Had toen wel echt een goede periode"

Quilindschy Hartman op een persconferentie
Quilindschy Hartman op een persconferentie Foto: © Pro Shots

Quilindschy Hartman heeft aan Feyenoord TV verteld dat hij aan het begin van het seizoen als doel had gesteld om wekelijks bij de beste spelers van de Rotterdammers te behoren.

De linksback geeft aan dat hij zijn doelstelling wel heeft bereikt voor dit seizoen. “Ik denk dat ik een heel goede periode heb gehad in het seizoen. Ik denk dat ik rond de wedstrijden in de Champions League wel echt, écht een goede periode had. Ik maakte toen ook mijn debuut voor het Nederlands elftal.”

Hartman geeft aan dat het de laatste weken oké gaat, maar ziet ook andere spelers excelleren. “Ik wil niet zeggen dat ik nu niet in die vorm ben, maar op dit moment komen misschien andere spelers er bovenuit. Mats Wieffer is de laatste tijd bijvoorbeeld heel goed bezig. Maar ik denk wel dat ik altijd een bepaald niveau haal.”

Daarnaast is de vleugelverdediger ook tevreden met zijn persoonlijke ontwikkeling als voetballer. “Ik denk dat ik vooral in het verdedigende echt stappen heb gemaakt. Het overkomt mij weinig dat ik voorbij word gespeeld of dat iemand in mijn rug wegloopt. Ik denk dat ik redelijk tevreden terug kan kijken op die periode”, besluit de Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties