'Hartman mogelijk op tijd fit voor thuisduel tegen FC Utrecht'

Het lijkt erop dat Quilindschy Hartman met de schrik vrij komt. Volgens Feyenoord-watcher Dennis van Eersel valt zijn blessure mee en kan hij eventueel komend weekend tegen FC Utrecht alweer minuten maken voor de Rotterdammers.

De linksback moest afgelopen week het trainingskamp van Oranje noodgedwongen verlaten vanwege een blessure aan zijn knie. Bij FC Rijnmond laat Van Eersel weten dat dit vooral komt door klachten na afloop van de wedstrijd van Feyenoord bij SC Heerenveen (2-3). “Wat ik begrijp is dat het relatief allemaal wel meevalt. Na de lichte klachten tegen Heerenveen is hij naar het Nederlands elftal gegaan met de gedachte dat hij de wedstrijd tegen Duitsland wel zou kunnen spelen.”

Uit diverse testen bleek dit geen verstandige beslissing van de vleugelverdediger. “Uit testen bleek dat dat (het aansluiten bij Oranje, red.) niet zo verstandig was en hij is vervolgens naar Feyenoord teruggegaan. Maar het valt allemaal wel mee, mogelijk is hij er tegen FC Utrecht weer bij.” Hij zou zelfs dinsdag alweer kunnen meetrainen met de Rotterdammers. De wedstrijd Feyenoord - FC Utrecht wordt komende zondag gespeeld. De aftrap is dan om 14:30 uur.

Lees meer:
0 reacties