"Hartman maakt op dit moment het meest kans op een basisplaats"

Quilindschy Hartman bij het Nederlands elftal
Quilindschy Hartman bij het Nederlands elftal Foto: © BSR Agency

Feyenoord heeft behoorlijk wat spelers afgeleverd in de selectie van het Nederlands elftal, maar Tim de Cler denkt dat ze niet allemaal in de basis zullen staan tijdens het Europees kampioenschap. Quillindschy Hartman maakt volgens hem wel een goede kans om de vaste linksback te worden.

"Ik denk dat Hartman op dit moment het meest kans maakt op een basisplaats, maar aan de andere kant zou Koeman ook zomaar met Aké op links kunnen gaan spelen, dat is een Europese topper. Op dit moment zou ik wel zeggen dat Hartman de meeste kans maakt", zegt De Cler bij VoetbalPrimeur.

Deze interlandperiode zijn ook Lustharel Geertruida, Mats Wieffer en Quinten Timber opgeroepen voor Oranje. De verdediger is volgens De Cler wel zeker van een plekje in de selectie, maar voor de middenvelders is er grote concurrentie. "Voor Timber en Wieffer zal het best lastig worden om een basisplaats te krijgen."

"Ik denk wel dat Wieffer meegaat. Timber is nog een vraagteken, die is er voor het eerst bij. Er zijn wat afwezigen, dus dat is afwachten", vervolgt de oud-verdediger. "Het zou supermooi zijn als ze er allemaal bijzitten, ook voor de club Feyenoord."

Lees meer:
0 reacties