Hartman laat boodschap achter voor Feyenoorders: "Genoeg gif"

Quilindschy Hartman in actie tegen PSV
Quilindschy Hartman in actie tegen PSV Foto: © Pro Shots

Quilindschy Hartman heeft zijn teamgenoten veel succes gewenst voor de bekerfinale. Hij deed dit via een videoboodschap op het officiële Instagram-account van Feyenoord.

Hij laat weten dat hij er graag bij was geweest. “Boys, wil jullie heel veel succes wensen vandaag met de bekerfinale. We hebben het hele jaar superhard gewerkt om hier te zijn. Een finale is het allermooiste om te spelen. Ik baal er heel erg van dat ik niet met jullie kan strijden op het veld.”

Ook geeft hij aan dat de ploeg het zonder een van zijn kwaliteiten zal moeten doen. "Dat gif wat jullie vandaag nodig hebben, dat kan ik niet geven. Maar ik weet zeker dat jullie ook zonder mij genoeg gif hebben en genoeg energie erin kunnen leggen om deze wedstrijd te winnen. Ik zal er zeker zijn, in de kleedkamer en daarna op de tribune om jullie aan te moedigen. Heel veel succes.”

Ook wil Q nog iets zeggen tegen de Feyenoord-supporters. “Ik wens jullie heel veel plezier. Geniet ervan, het komt niet altijd voor dat je een finale mag spelen. Probeer de jongens te helpen, ze naar deze overwinning toe te schreeuwen. Ik zie jullie dadelijk in de Kuip. Succes.” De finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en NEC wordt om 18:00 uur afgetrapt in De Kuip.

Lees meer:
0 reacties