Harry van der Laan merkt op: "Dat wist Slot waarschijnlijk niet"

Harry van der Laan
Harry van der Laan Foto: © Pro Shots

Feyenoord won afgelopen zondag met speels gemak van PEC Zwolle. In de eigen Kuip begon David Hancko op een andere plek dan gebruikelijk. Hij mocht het op linksback proberen, hetgeen hem meer dan goed afging.

Sjoerd Mossou ziet in dat David Hancko een pareltje in de selectie van Feyenoord is. "Als je alle aankopen van Arne Slot op een rij zet dan is hij de beste. Gewoon in alles. De aankoopprijs, de leeftijd, manier waarop hij voetbalt. Ze hebben meer goede spelers gehaald zoals Wieffer, ook een schot in de roos." 

Harry van der Laan ziet dat Hancko werd gewisseld en merkt iets op. "Hij had nog geen minuut gemist en dat wist Slot waarschijnlijk niet. Dan denk ik dat hij wel 34 wedstrijden gewoon volle bak had willen spelen, maar het lijkt wel alsof hij er iets meer lol aan heeft aan die linkerkant. Iets meer spelvreugde, lekker naar voren. Als centrale verdediger heb je toch de wat meer controlerende rol en daar is hij fantastisch in. Maar ik merk dat hij op links mee gaat doen en goals gaat maken. Het is geweldig dat je zo'n gozer hebt, maar die raak je natuurlijk ook kwijt", besluit de oud-Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties