Hand in Hand in kleedkamer FC Twente: "Ze gingen het draaien"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Orange Pictures

Joseph Oosting nam afgelopen zomer het stokje als trainer van FC Twente over van Ron Jans. De Drenth presteert uitstekend en stelde met de Enschedese club. Door de overwinning van afgelopen woensdag is de derde plek veilig gesteld voor Oosting en zijn mannen.

Oosting wordt sinds enkele dagen in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord, nu Arne Slot lijkt te gaan vertrekken naar Liverpool. De selectie van FC Twente is dit niet ontgaan en zij staken na afloop van het gewonnen duel de draak met hun trainer.

Het clublied Hand In Hand Kameraden van de Rotterdammers werd afgespeeld, waarna Oosting reageerde tegenover RTV Oost. "Dat is ook een beetje humor. Ik ben ook wel van de humor, want humor is een goed bindmiddel in de groep. Inderdaad ze gingen het draaien. Voor wat het waard is, wat moet ik ermee?"

Oosting weet dat hij in verband wordt gebracht met Feyenoord. "Natuurlijk streelt het je ego. Het is mooi dat je naam elders wordt genoemd. Maar we zijn ook bij Twente met iets moois bezig met de staf. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik heb een mooi elftal om me heen en we gaan Europa in."

De oefenmeester wil er verder niet veel over kwijt. "Het zijn allemaal geruchten en aan geruchten doe ik niet mee. Stel je eens voor dat Slot vertrekt. Wat moet ik daarmee? Ik heb het enorm goed naar m'n zin. Nogmaals dit zijn geruchten, wat moet ik ermee? Ik probeer antwoord te geven zoals ik ben. Ik zit bij een hele mooie club en ik ben tevreden hier", aldus Oosting.

Lees meer:
0 reacties