Hancko teleurgesteld: "We hebben niet laten zien wat we kunnen"

David Hancko
David Hancko Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft donderdag met 0-0 gelijkgespeeld bij FC Volendam. De Rotterdammers wisten veertig uitwedstrijden op rij te scoren, maar aan die reeks komt nu dus een einde. Centrale verdediger David Hancko is teleurgesteld na het doelpuntloze gelijkspel tegen de hekkensluiter.

"Het was heel teleurstellend deze wedstrijd", begint Hancko bij ESPN. "Vandaag hebben we niet laten zien wat we kunnen. Het is gewoon slecht. De tegenstander zette ons steeds goed vast en wanneer zij de bal hadden kwam die meteen lang naar voren."

De Slowaak vervolgt: "We hadden veel meer duels moeten winnen. De trainer zei na afloop dat we aan de bal wel eens een slechte dag mogen hebben, maar dat we zonder bal te weinig hebben gedaan. Zoals ik al zei, hebben we vandaag niet laten zien wat we kunnen."

"Misschien dat we pas aan het einde van de wedstrijd de noodzaak doorkregen dat we moesten winnen en iets meer risico gingen nemen om een doelpunt te forceren. De eerste helft was veel te traag en de tweede helft kwamen we niet tot scoren", zo besluit David Hancko.

Lees meer:
0 reacties