Hancko op weg naar uitgang? "Dat ga ik niet met jullie delen"

Dávid Hancko
Dávid Hancko Foto: © Pro Shots

Brian Priske stond woensdagmiddag voor het eerst de Nederlandse pers te woord. Hij begon in het Nederlands, maar gaf aan het voorlopig liever even in het Engels te doen totdat hij de taal echt weer machtig is.

Priske liet gelijk zien een goede band te willen onderhouden met de pers. "Goede vragen stellen jullie, jullie doen je best." Toch hield hij de kaarten voor wat betreft individuen tegen de borst en wilde niet ingaan op een mogelijke transfer van David Hancko. "Ik heb Dávid niet lang geleden gesproken en hem een fijne vakantie gewenst, nadat hij helaas verloor van Engeland. Dat was een goed gesprek. Natuurlijk ging het ook over zijn toekomst, maar de inhoud daarvan ga ik niet met jullie delen. Hij zit bij Feyenoord en traint weer mee als hij terugkomt op 18 juli. Daar kijk ik naar uit."

Over de aanwinst Carranza wilde hij iets meer kwijt. "We proberen onze selectie altijd te versterken en Julián speelt daar een belangrijke rol in. We willen competitief zijn, niet alleen in de Eredivisie en het bekertoernooi, maar ook in de Champions League. We hebben goede, talentvolle en kwalitatieve spelers nodig en ook spelers in de breedte, omdat we veel wedstrijden gaan spelen door de nieuwe opzet in de Champions League. In dat hele plaatje was het top om Julián zo vroeg in de window al binnen te kunnen halen", besluit Priske.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand