Hancko onthult zijn droomclub: "Ik voel het meest voor die club"

David Hancko en Santiago Gimenez gaan een luchtduel aan
David Hancko en Santiago Gimenez gaan een luchtduel aan Foto: © Pro Shots

Dávid Hancko heeft zijn droomclub uitgesproken. De verdediger van Feyenoord zou ooit graag voor Liverpool FC willen uitkomen.

Dat vertelt de verdediger in gesprek met Aktuality. Hij legt uit hoe de liefde voor die ploeg begonnen is. "Het begon allemaal met de Champions League-finale van Istanbul in 2005, die mijn ouders me toestonden tot het einde te kijken, en ik hoefde niet naar bed, zelfs niet toen er verlenging was."

Tijdens deze finale wist Liverpool terug te komen van een 3-0 achterstand én er speelde een landgenoot van Hancko. "Toen speelde Martin Škrtel en sindsdien ben ik fan van Liverpool. Ik volg de Engelse Premier League het meest, dus dat is mijn droom. Mijn rolmodel was altijd David Beckham, maar ik voel het meest voor Liverpool."

De verdediger is daarnaast ook eerlijk dat er momenteel niks speelt en dat een overstap nog niet zomaar gemaakt is. "Tot nu toe speelt er niets. Door mijn nieuwe contract zal het niet gemakkelijk zijn. Als er een mogelijkheid is en het is goed voor ons, waarom dan niet?"

Lees meer:
0 reacties