Hancko: "Hopelijk over een paar jaar bij beste trainers ter wereld"

Arne Slot, Marcos Lopez en David Hancko
Arne Slot, Marcos Lopez en David Hancko Foto: © Pro Shots

Feyenoorder David Hancko is op dit moment met zijn land Slowakije actief op het EK voetbal. De verdediger had deze week een belangrijke rol in het duel met België waar hij een bal van de doellijn haalde.

Hancko is blij voor zijn voormalige trainer Arne Slot dat hij een transfer mocht maken naar Liverpool. Tegenover ESPN gaat hij hierop in: "Ik ben niet verrast dat zo'n grote club als Liverpool hem heeft gehaald. Hopelijk wordt hij binnen een paar jaar gezien als een van de beste trainers in de wereld. Ik heb het geluk gehad om de afgelopen twee jaar met hem te werken en hij heeft me enorm geholpen in mijn ontwikkeling, ook op tactisch gebied en over het systeem waarin hij wil spelen. Dat heeft mij enorm geholpen."

Hancko ziet dan ook dat het een mooie stap is voor Slot. "Hij is een heel goede coach en ik wens hem veel succes. Ik heb het gevoel dat hij het goed gaat doen bij Liverpool, omdat hij nu gaat werken met betere spelers dan bij Feyenoord. Hoewel we twee geweldige seizoenen hebben gehad. Dit is een geweldige stap voor hem en ik ben niet verrast dat zo'n grote club als Liverpool hem heeft gehaald."

Lees meer:
0 reacties