Hancko heeft saillante onthulling na transfer Slot: "Was ik gek van"

Dávid Hancko
Dávid Hancko Foto: © Pro Shots

Neemt Arne Slot verdediger David Hancko mee naar zijn nieuwe club Liverpool? Als het aan de voetballer zelf ligt, gaat het gebeuren. In de ESPN Documentaire over hem vertelt de Slowaakse mandekker dat het zijn droomclub is.

"David Beckham was mijn idool", zegt de verdediger, die bezig is aan een ijzersterk seizoen, in de ESPN-documentaire Dávid Hancko: Think first, act second. "Ik droeg zijn shirt, maar als kind was ik helemaal gek van Liverpool."

Een saillant detail is dat Slot vanaf de zomer werkzaam is bij de Reds. Of de trainer de verdediger mee wil nemen, is niet bekend. Zelf zou de Slowaak niet twijfelen, mocht hij gevraagd worden. Maar momenteel speelt er nog niets, stelt Hancko.

"Ik heb in februari mijn contract verlengd. Toen sprak ik met onze algemeen directeur Dennis te Kloese. Hij zei: we willen je hier zo lang als het kan behouden. Maar als het juiste komt en het is één van de grootste clubs, of iets wat je echt wil, dan breng ik je naar het vliegveld toe. Dat is hoe we het besproken hebben. Maar het speelt nu niet. Er is geen druk op mijn spelersmakelaar of op de club."

Lees meer:
0 reacties