Hamer: "Denk dat ik goed genoeg ben voor een plaats in Feyenoord 1"

Gustavo Hamer bij Coventry City
Gustavo Hamer bij Coventry City Foto: © Pro Shots

Gustavo Hamer nam in 2018 na zeven jaar definitief afscheid van Feyenoord. Bij zijn huidige club Coventry City is de 24-jarige middenvelder een basisspeler en hij vermaakt zich prima in Engeland.


"Ik ben totaal niet met een terugkeer bezig, maar ik denk zeker dat ik goed genoeg ben voor een plaats in Feyenoord 1", stelde hij in gesprek met RTV Rijnmond. Hij baalt dan ook van het feit dat hij niet is doorgebroken. "Dat vind ik nog steeds jammer. Toen ik bij het eerste elftal kwam, had ik Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena als concurrenten. El Ahmadi is een van de beste middenvelders waar ik ooit mee heb gespeeld en Vilhena was toen international. Dus ik zeg niet dat ik in de basis had gehoord, echt niet. Maar ik hoopte wel op een vaste plek in de selectie."

Wat was zijn allermooiste moment in Rotterdam? "De dag dat we kampioen werden is de mooiste uit mijn carrière so far. "Niet eens mijn debuut tegen Ajax of het spelen in een volle Kuip tegen Go Ahead. Ook dat was magisch, maar het kampioenschap was nog mooier. Dat pakt niemand me meer af."

Lees meer:
0 reacties