Hadj Moussa nu al op glas ijs: "Welk karakter halen ze binnen?"

Anis Hadj Moussa juicht
Anis Hadj Moussa juicht Foto: © Pro Shots

Tom Knipping van Voetbal International heeft op dit moment geen hoge pet op van Anis Hadj Moussa, de speler die aankomend seizoen te zien is in het shirt van Feyenoord.

In de rubriek VI deelt uit zegt Knipping het volgende over de man die nu nog voor Vitesse speelt. "Feyenoord betaalt een paar miljoen voor deze aantrekkelijke buitenspeler, maar welk karakter halen ze binnen? Als eenhare werker in het veld staat hij bij Vitesse al niet bekend. Clubman annex crisismanager Edward Sturing stelde bovendien geërgerd dat Hadj Moussa een paar keer te laat is gekomen en zich in de aanloop naar de Gelderse derby een paar uur te laat ziek meldde. Het wordt interessant om te zien of hij de intensiteit en discipline in huis heeft die bij een topclub gevraagd wordt."

Sturing gaf later nog een update tegenover ESPN. Er is dan ook totaal geen sprake van een slechte relatie tussen Sturing en Hadj Moussa. "De kritiek die ik op hem had, dat had met vrijdagmorgen te maken. Hij had zich niet op tijd afgemeld en dan maak je je zorgen als je je speler lang niet ziet of niet hoort", legt hij uit. "Het is een jonge jongen die sinds kort op zichzelf woont en dat moet je dan ook in de gaten houden. Wij wilden de training voorbereiden en die communicatie was er gewoon niet. Ik was inderdaad even een bezorgde vader."

Lees meer:
0 reacties