Hadj-Moussa kritisch op zichzelf: "Ik moet af en toe meeverdedigen"

Anis Hadj-Moussa
Anis Hadj-Moussa Foto: © Pro Shots

Woensdag werd bekend dat Anis Hadj-Moussa ook aankomend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is. Hij maakt de overstap naar Feyenoord en wordt gezien als de vervanger van Alireza Jahanbakhsh, wiens contract afloopt.

Hadj-Moussa staat bekend als een echte dribbelaar. Maar zijn deze dribbels wel succesvol? Pieter Zwart van Voetbal International zocht het uit. Zwart" "Van de 67 ingezette dribbels van de Vitesse-aanvaller zijn er slechts 25 geslaagd. Hij is duidelijk nog een ongepolijste straatvoetballer, die moet leren om zijn kwaliteiten in dienst te stellen van het team. Hadj-Moussa is een handenbinder die moet leren om zijn acties te koppelen aan rendement."

Zelf is Hadj-Moussa ook kritisch en weet wat er moet gebeuren: "Ik weet het, ik moet meer zelf scoren en meer beslissende assists geven. En af en toe meeverdedigen', vertelt de Algerijn, die na negen wedstrijden op één goal en twee assists staat. Zwart: "Voor een deel valt dat te verklaren door het slechte team waarin hij speelt. Bij Feyenoord zal hij zijn acties kunnen gaan inzetten rond het vijandelijke strafschopgebied. Bij Vitesse is dat niet het geval."

Lees meer:
0 reacties