Gouka: "Zijn tempo komt totaal niet in de buurt van Wieffer"

Mikos Gouka
Mikos Gouka Foto: © Rijnmond

Feyenoord wist zondag het uitduel tegen NEC Nijmegen te winnen. Even leek het erop dat er puntverlies dreigde, maar de ploeg van Arne Slot liet zien waarom het aankomend jaar weer de Champions League in mag en faalde niet.

Journalist Mikos Gouka zag in dat Feyenoord ook met een B-garnituur het tegenstanders moeilijk kan maken. In het Algemeen Dagblad zegt hij het volgende. "De opbouw, de aanvalspatronen, de manier van de tegenstander onder druk zetten: het was het Feyenoord dat de fans al drie jaar aan het werk hebben gezien. En dat terwijl Marcos López veel minder is dan Hartman, Ramiz Zerrouki vooralsnog totaal niet in de buurt komt van het tempo dat Wieffer doorgaans hanteert, en Thomas van den Belt uiteraard niet te vergelijken is met Timber."

Gouka weet ook dat het niet alleen maar hossana was voor de Rotterdammers, gezien de tegentreffers. "Natuurlijk, hoe de ploeg in Nijmegen de 1-1 en de 2-2 incasseerde, zag er ronduit slecht uit. Het leek op gemakzucht. Maar in balbezit was Feyenoord gewoon Feyenoord", besluit Gouka.

Lees meer:
0 reacties