Gouka vertelt over Feyenoord: "Er is echt behoorlijk wat geld"

Mikos Gouka
Mikos Gouka Foto: © Rijnmond

Arne Slot is ook volgend seizoen nog trainer bij Feyenoord, dat denkt journalist Mikos Gouka. Positief nieuws daarbij is dat hij ook relatief veel geld te besteden heeft om de selectie te versterken, zo laat Gouka weten in de AD Voetbalpodcast.

Gouka blikt eerst terug op dit seizoen, waarin geen grote uitgaven zijn gedaan en wel in de Champions League is gevoetbald. "In de winter zijn er geen spelers gehaald. Dus er is echt behoorlijk wat geld. Daar komt ook nog de verkoop bij van bijvoorbeeld Wieffer, Hartman, Giménez, Geertruida, noem maar op. Er is straks behoorlijk wat geld, alleen het is bij Feyenoord nog niet zo dat ze iedere euro die binnenkomt ook kunnen uitgeven. Er liggen nog steeds afspraken uit het verleden wat ze beperkt om echt grote dingen te doen op de transfermarkt."

Gouka ziet ook dat de salarissen niet kunnen tippen aan die van Ajax en PSV, hetgeen het voor spelers minder aantrekkelijk maakt in Rotterdam. "Er is straks een flinke pot met geld, maar dat gaat er niet allemaal weer uit. En het grote probleem is dat ze niet in de buurt komen van de salarissen die Ajax en PSV betalen. Daar staat weer tegenover dat ze Arne Slot hebben, die heeft bewezen spelers snel op een bepaald niveau te kunnen krijgen”, weet de journalist. “Het is wel waarschijnlijk dat Slot blijft. Maar het is een zwaar project. Er ligt een drukke transferzomer voor Dennis te Kloese."

Lees meer:
0 reacties