Gouka looft Feyenoord: "De eerste en laatste keer was in 2014"

Mikos Gouka op de tribune in De Kuip
Mikos Gouka op de tribune in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord speelde donderdag met 2-2 gelijk bij Slavia Praag en plaatste zich daardoor als groepswinnaar voor de knock-outfase van de Conference League.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka is onder de indruk van de ploeg van trainer Arne Slot. "Ik volg deze club al een hele tijd, maar de eerste en laatste keer overwinteren was 2014", zegt hij in de AD Voetbalpodcast. "Het is weliswaar een niveau lager nu, maar het ontloopt de Europa League niet zoveel. Zeker niet de poule van Feyenoord."

Feyenoord speelde lange tijd met tien man na een rode kaart voor Guus Til. Daarnaast raakte Bryan Linssen geblesseerd en ontbrak doelman Justin Bijlow door een positieve coronatest. Zijn vervanger Ofir Marciano zag er donderdag niet goed goed uit. "Daar kan Slot mee aan de bak als hij morgen de wedstrijd terugkijkt."

Gouka is benieuwd hoe Feyenoord het dit weekend gaat doen. "De top 3 heeft allemaal een uitwedstrijd. Ajax naar Sparta. Ik heb Sparta gezien tegen Feyenoord en PSV. Die maken niet veel goals, maar spelen wel heel georganiseerd. PSV naar Heerenveen. Feyenoord naar Twente. Het zou best kunnen zijn dat een van de topploegen een puntje gaat morsen. Ze hebben allemaal Europees gespeeld", besluit hij.

Dankzij Feyenoordpings.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 7.00 bij een zege van Feyenoord tegen FC Twente! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties