Gouka: "In Groningen weet Feyenoord wat het te wachten staat"

Mikos Gouka op de tribune in De Kuip
Mikos Gouka op de tribune in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord neemt het zondagmiddag, in de Groningse Euroborg, op tegen het FC Groningen van trainer Danny Buijs. "In Groningen weet Feyenoord wat het te wachten staat."

"De thuisploeg zal de fysieke duels niet schuwen", zegt journalist Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. Feyenoord kwam vorig seizoen niet verder dan een 0-0 tegen de Groningers, die over het algemeen wel raad weten met de Rotterdammers.

"Behalve in augustus 2016, toen Feyenoord met 0-5 won. Het was de opening van het seizoen dat eindigde met de landstitel. dromen van een nieuw kampioenschap is nog niet realistisch dit seizoen", vervolgt Gouka.

"Maar als Feyenoord komende week goed doorkomt zal de concurrentie toch nog meer rekening moeten gaan houden met de ploeg van Slot", besluit de clubwatcher van Feyenoord.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties