Gouka duidelijk: "Dat probleem moet Hulshoff zelf gaan oplossen"

Sipke Hulshoff
Sipke Hulshoff Foto: © Pro Shots

Aankomende zomer vertrekt Arne Slot naar droomclub Liverpool. In navolging van gaat onder meer Sipke Hulshoff naar de club uit de Premier League. Voor laatstgenoemde wordt dat nog een lastige opgave gezien zijn nevenactiviteiten.

Gouka hierover in het Algemeen Dagblad: "In het kielzog van Arne Slot verkassen komende zomer ook zijn assistenten Sipke Hulshoff en Etiënne Reijnen en de Belgische ‘head of performance’ Ruben Peeters naar Engeland. Feyenoord moet dus nogal wat vacatures invullen. Voor Hulshoff ontstaat er nog een extra probleem. In Liverpool willen ze uiteraard dat de nieuwe technische staf er vanaf dag 1 staat, maar omdat de Fries ook nog assistent is van Ronald Koeman bij Oranje en dus het EK in Duitsland zal meemaken, gaat dat lastig worden. Dat probleem moet Hulshoff zelf oplossen.

Feyenoord moet een nieuwe ‘head of performance’ vinden, maar met het aanblijven van de Australiër Leigh Egger en de Belg Stijn Vandenbroucke staat het geraamte op dat vlak wel stevig. Reijnen wordt gezien als een groot trainerstalent, maar de 37-jarige ex-technisch directeur van Cambuur heeft nog niet de beoogde diploma’s. Hulshoff is de pure, zeer kundige veldtrainer."

Lees meer:
0 reacties