Gouka beseft: "Dan moeten Feyenoord wel winnen van Heracles Almelo"

Mikos Gouka op de tribune in De Kuip
Mikos Gouka op de tribune in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord kan woensdagavond een grote slag slaan in de Eredivisie. De inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo moet gewonnen worden om de aansluiting met PSV en Feyenoord te behouden.

"Iedereen in de Kuip vindt het logisch dat de titelstrijd een onderwerp is nu. Ze concurreren met Ajax en PSV en niet met Vitesse en FC Utrecht. Maar dan moeten ze vanavond wel winnen van Heracles Almelo", zegt clubwatcher Mikos Gouka bij het Algemeen Dagblad.

Arne Slot zei aan het begin van het seizoen nog vooral tijd nodig te hebben. "Feyenoord had nooit gedacht dat ze er zo snel al tussen zouden staan. En ze denken alleen nog maar sterker te worden", ziet Gouka.

"Zo'n uitspraak van Til, dat je moet kijken waar je heen wilt, zegt wel iets. Bert van Marwijk zei ooit als trainer van Feyenoord dat je de lat altijd hoger moet leggen voor je spelers. Als je weinig van ze eist, kan dat uitmonden in een excuuscultuur. Maar je kunt de lat ook te hoog leggen waardoor mensen bezwijken onder de druk", aldus Gouka.

Dankzij Feyenoordpings.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Heracles Almelo! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Mikos Gouka op de tribune in De Kuip
Mikos Gouka op de tribune in De Kuip Foto: © Orange Pictures
Lees meer:
0 reacties