'Goed nieuws voor Arne Slot: sterkhouder hint op langer verblijf'

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Vanuit Liverpool is er hoopgevend nieuws gekomen voor Arne Slot. Ondanks dat Virgil van Dijk zijn contract niet heeft verlengd, sluit hij een langer verblijf niet uit.

In gesprek met The Athletic laat Van Dijk weten dat hij nog niets kan vertellen over een mogelijke contractverlenging. "Ik denk dat de club vooral druk is met wie de nieuwe manager wordt en dat daar alle focus op ligt. Ik ben hier erg gelukkig, ik hou van de club en dat kun je ook zien. Het is een groot deel van mijn leven. De focus ligt nu op de laatste twee wedstrijden en dan zal de club zich richten op wie de nieuwe trainer wordt. Er zal een grote transitie plaatsvinden en daar ben ik onderdeel van.”

Naar alle waarschijnlijkheid zal Arne Slot na dit seizoen de overstap maken naar Liverpool. Van Dijk geeft aan dat er nog niets is bevestigd. “Tot nu toe zijn het alleen maar geruchten. Wanneer het seizoen voorbij is en er nieuws is, zullen we ons richten op wat er hierna komt. Feit is wel dat er een hoop veranderingen gaan plaatsvinden en dat het interessant wordt. Ik ben hier om daar deel van uit te maken en ik kijk daarnaar uit. Ik ben aanvoerder, dus ik wil helpen, ik ga helpen en ik moet helpen”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties