Gimenez weer belangrijk: "Dat leverde me vandaag twee goals op"

Santiago Gimenez juicht na zijn goal tegen PEC Zwolle
Santiago Gimenez juicht na zijn goal tegen PEC Zwolle Foto: © BSR Agency

Santiago Gimenez kende een mindere fase, maar was zondagavond weer belangrijk voor Feyenoord. Mede dankzij zijn twee goals en een assist wonnen de Rotterdammers met 5-0 van PEC Zwolle.

Gimenez begon zondagavond op de bank in De Kuip. "Ik was niet teleurgesteld", vertelt de Mexicaan bij ESPN. "Ayase verdient het. Hij doet het erg goed. Ik was geblesseerd en hij verdient de kansen. Hij heeft twee keer op rij gescoord. Daar wil ik hem mee feliciteren."

Na zijn invalbeurt mocht Gimenez direct aanleggen voor een strafschop. "Ik had het niet verwacht, maar natuurlijk. Het was mijn eerste balcontact. Niet normaal. Ik had wat zenuwen, want ik heb er wat gemist. Daarom schoot ik door het midden", zei de aanvaller, die uiteindelijk tweemaal scoorde en de assist gaf op Lutsharel Geertruida.

"Dit is wie ik ben. Ik moet altijd met deze scherpte het veld opkomen. Dat leverde me vandaag twee goals op", aldus Gimenez, die benadrukt dat hij nooit aan zichzelf getwijfeld heeft: "Ik vertrouw op mezelf en mijn familie steunt me altijd. Soms gaan dingen niet zoals je wil. Je moet door blijven gaan, blijven vechten. Dat is waarom ik vandaag dankzij god gescoord heb."

Lees meer:
0 reacties