BREAKING | 'Giménez onderhandelt; Feyenoord verlangt 50 miljoen'

Santiago Gimenez met de KNVB Beker
Santiago Gimenez met de KNVB Beker Foto: © BSR Agency

Feyenoord gaat de landstitel niet prolongeren, maar dat betekent niet dat de Rotterdammers geen sterk seizoen spelen. Integendeel, want de nodige Feyenoorders hebben zich in de kijker gespeeld van internationale (top)clubs. Waaronder Santiago Giménez.

De Mexicaanse spits zou in de belangstelling staan van AC Milan en Calciomercato meldt zelfs dat de agenten van de spits om tafel hebben gezeten met Geoffrey Moncada, de technisch directeur van de Milanezen. Volgens het medium heeft Feyenoord de vraagprijs bepaalt op zo'n 50 miljoen euro, maar dat hoeft AC Milan niet niet af te schrikken. Sterker nog, de Italianen willen de mogelijkheden tot een transfer de komende dagen verder willen verkennen.

Giménez maakte met name in de eerste seizoenshelft een sterke indruk bij Feyenoord. De Mexicaan heeft de voorbije weken moeite om het net te vinden, maar desondanks staat de teller al op 24 doelpunten dit seizoen. Door zijn productiviteit van voor de winter staat Giménez er in Italië dus nog altijd meer dan goed op.

Lees meer:
0 reacties