Giménez in basis of op de bank tegen NEC? "Niet indrukwekkend"

Santiago Giménez
Santiago Giménez Foto: © Pro Shots

Nog enkele dagen heeft Feyenoord om zich voor te bereiden op de bekerclash met NEC. Houdt de ploeg van Arne Slot de dennenappel in Rotterdam, of gaat hij mee richting Nijmegen?

Een grote vraag bij de supporters is of Santiago Giménez wederom een kans krijgt in de punt van de aanval. Mikos Gouka schat in van wel, zo laat hij weten in het Algemeen Dagblad. "De kans dat Santiago Giménez zondagmiddag gewoon aan de aftrap staat in de bekerfinale is nog altijd levensgroot. Slot kiest steevast voor zijn 22-jarige topscorer, ook nu het al geruime tijd niet bepaald indrukwekkend is wat de aanvaller laat zien. Slot wisselde hem zondag wel, de trainer noemde de slotfase van de partij in Limburg tegen Fortuna Sittard op papier een kolfje naar de hand van Ayase Ueda."

Gouka haalt er een Feyenoord-icoon bij die zijn mening deelt. "Willem van Hanegem pleitte eerder al luid en duidelijk voor het vervangen van de Mexicaanse spits door de Japanse aanvaller. Maar in zijn meest recente column zei De Kromme dat het ook een beetje gek is om Giménez nu opeens wel te slachtofferen, al scoorde hij alweer vijf wedstrijden op een rij niet voor Feyenoord."

Lees meer:
0 reacties