Gijs Smal: "Zal niet liegen dat er nooit contact is geweest"

Gijs Smal tegen Sparta
Gijs Smal tegen Sparta Foto: © Pro Shots

Gijs Smal heeft na het gewonnen duel tegen Sparta Rotterdam gereageerd op de transfersoap van de afgelopen dagen. De linksback vertelt aan ESPN het gefluit zelfs een beetje te begrijpen.

"Gisteren explodeerde mijn telefoon en die heb ik na een kwartier weggelegd, daar kan je niets tegen doen. Ik heb het met de trainer en Arnold Bruggink over gehad, je weet dat het dan kan komen. Hoe bereid je je er op voor? Niet. Ik kreeg één bal en toen begonnen ze met fluiten", zo vertelt Smal.

Het bericht dat hij naar Feyenoord gaat is volgens hem te voorbarig. "Dat dat naar buiten komt is sowieso raar. Er is nog niks. Ik zal niet liegen dat er nooit contact is geweest maar ik heb contact met meer clubs. Ik ben transfervrij. Ze doen nu alsof ik al speler van Feyenoord ben, dat is gewoon niet waar."

Een contractverlenging bij FC Twente lijkt er sowieso niet in te zitten. "Die kans is heel erg klein. Daar zit een groter verhaal achter. Ik heb hier vier mooie jaren gehad. In het begin was het moeilijk maar sinds het moment dat ik doorbrak heb ik de stijgende lijn ingezet. Ik denk dat we samen iets moois hebben neergezet. We zijn nog niet klaar, we moeten nog negen wedstrijden knallen en dan wil ik met opgeheven hoofd en Champions League FC Twente verlaten."

Lees meer:
0 reacties