Gijs Smal voelt vertrouwen: "Ik denk dat ik iets kan toevoegen"

Gijs Smal voelt veel vertrouwen vanuit Feyenoord. Hij denkt dan ook dat hij wel wat kan toevoegen, vertelt hij in gesprek met Feyenoord Media

In gesprek met het clubmedium toont Smal zich bescheiden. “Ik stond nooit te boek als een fantastisch groot talent. Alleen als je hard werkt en elke dag jezelf probeert te verbeteren, dan word je steeds beter. Dat zie je terug in mijn carrière die ik doorloop. Ik voel dat er nog veel meer rek in zit, het is nu aan mij om het hier te laten zien. Een ander stadion, nieuwe teamgenoten en andere verwachtingen. Dat is iets waar ik erg naar uitkijk.”

Ook geeft Smal aan wat de Feyenoord-fans van hem kunnen verwachten. “Iedereen weet wel wat voor type voetballer ik ben. Vooral veel opkomend, binnendoor en buitenom. Ik hoop weer veel assists toe te mogen voegen aan het elftal. Uiteindelijk ben ik ook niet vies van verdedigen natuurlijk, dat is de hoofdtaak waarom ik in het elftal sta. Ik kijk er enorm naar uit om voor Feyenoord te spelen.”

Daanaast geeft de vleugelverdediger aan dat de Rotterdammers willen voortborduren op de filosofie van Arne Slot. “De club heeft met Slot een bepaalde koers gekozen. Ze zijn kampioen geworden, dit jaar de beker. Je wil gaan vechten voor de prijzen met een bepaalde speelstijl. We weten allemaal welke speelstijl dat is en ik denk dat het mij ligt. Of het echt zo is, moet allemaal blijken. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club. Ik denk zelf dat ik wel wat kan toevoegen”, aldus de kersverse Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties