Gijs Smal is al verhuisd: "Heb al vrij veel sirenes gehoord"

Gijs Smal werd deze week gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De verdediger komt over van FC Twente, een transfer die al lange tijd in de lucht hing maar deze week pas officieel werd.

Smal is al verhuisd en woont kort bij zijn nieuwe werkgever: "Ik heb al mijn woning. Gisteren hebben we alles verhuisd en vannacht hebben we daar al geslapen. Je moet je ook snel thuis voelen. Je moet je snel aan gaan passen. Dat heb ik al geleerd hoe ik dat het beste kan doen, bij mijn vorige overstap. Zo snel mogelijk thuisvoelen en kijken hoe spelers spelen en dan daarin mee." Terugblikkend op het wonen in Twente zegt Smal: "Daar woonde ik ook aan een vrij drukke weg, maar het raam stond open dus ik heb al vrij veel sirenes gehoord, haha. Het is allemaal wat drukker. Maar het is mooi wonen."

Ook wordt Smal binnenkort voor het eerst vader. "Het is nog niet helemaal te bevatten. Het is heel apart. Zij is druk aan het werk hè, want we zitten nu op acht maanden. Ze is acht maanden bezig om het kind te maken en ik sta een beetje aan de zijlijn toe te kijken. We hebben de babykamer af en de woning is zo goed als af. Nu is wachten tot ze geboren wordt. Daar kunnen we niet op wachten", besluit een trotse aanstaande vader.

Lees meer:
0 reacties