Gernot Trauner eerlijk over toekomst: "Denk er niet teveel aan"

Gernot Trauner
Gernot Trauner Foto: © Orange Pictures

Gernot Trauner beleefde zondag een bijzonder duel. Hij speelde zijn 100e duel voor Feyenoord en pakte ook nog eens de beker. Na afloop blikte hij terug op de afgelopen periode en ook wat er nog komen gaat in zijn carrière.

Trauner is blij met een nieuwe prijs, zo laat hij weten voor de camera van Voetbal International. "Een heel speciaal moment in mijn carrière. Mijn tweede prijs. Ik was heel erg blij om vandaag op het veld te staan. Vorig seizoen miste ik de laatste wedstrijd en dat was erg spijtig voor mij. Daarom was ik heel blij dat ik het haalde en weer minuten kon maken. En natuurlijk ging het vandaag alleen om winnen. Het was een lastige wedstrijden het werd nog erg spannend. Uiteindelijk waren we in de tweede helft beter en verdienden we deze beker.

Zelf mocht hij maar even meedoen. Trauner:"Het was een kwartier, maar voordat ik erin kwam was er de rode kaart van Yankuba, dus het ging alleen om tegenhouden. Twee à drie duels kon ik winnen. Het gaat alleen om het elftal. Iedereen die erin kwam werkte heel erg hard om de nul te houden. Uiteindelijk ging dat goed en dat maakt me blij. Het was een kwartier, maar voordat ik erin kwam was er de rode kaart van Yankuba, dus het ging alleen om tegenhouden. Twee à drie duels kon ik winnen. Het gaat alleen om het elftal. Iedereen die erin kwam werkte heel erg hard om de nul te houden."

Het voelt hier als thuis, mijn familie heeft het ook naar zijn zin. We wonen hier graag en er is nog geen reden om te vertrekken. Ik heb nog twee jaar een contract en mijn gedachten zijn volledig bij Feyenoord." Wel speelt Thomas Beelen de laatste tijd op zijn positie. Hierover zegt Trauner het volgende. "Allereerst denk ik dat het belangrijk is dat er concurrentie is. Op elke positie moet je vechten voor je plek. Ik lag eruit en iedereen heeft gezien dat Beelen het heel erg goed doet. Het wordt zeker een uitdaging, maar als ik sterker terugkom liggen er kansen voor me. Ik denk er niet teveel aan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties