'Georginio Wijnaldum verlaat PSG en gaat aan de slag bij AS Roma'

Georginio Wijnaldum
Georginio Wijnaldum Foto: © Pro Shots

Giorginio Wijnaldum vertrekt bij Paris Saint-Germain. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd door AS Roma dat ook een optie tot koop heeft bedongen, zo meldt Het Algemeen Dagblad. Wijnaldum moet in Rome nog wel de medische keuring doorstaan.

Het had even tijd nodig voordat de overgang rond kon komen. De clubs moesten een verdeelsleutel vinden voor het enorme salaris dat Wijnaldum in Parijs verdient. De Oranje-international strijkt liefst negen miljoen eruo per jaar op. De technisch directeuren van Roma en PSG onderhandelden in Israël waar beide teams verblijven. Wijnaldum is niet aanwezig in Israël. Hij is op een zijspoor beland in Parijs en mocht ook al niet met de selectie van Christophe Galtier mee op trainingskamp naar Japan. Wijnaldum houdt zijn conditie op peil met enkele andere spelers die in Parijs ook niet meer in de plannen voor lijken te komen.

Wijnaldum wordt voor een jaar gehuurd met een optie tot koop. Wanneer de middenvelder echter een bepaald aantal wedstrijden speelt voor AS Roma, verandert de optie tot koop in een verplichte koop.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand