Gemengde gevoelens bij Trauner na EK-goal: "Geen makkelijk jaar gehad"

Gernot Trauner in het shirt van Oostenrijk
Gernot Trauner in het shirt van Oostenrijk Foto: © Pro Shots

Gernot Trauner was afgelopen vrijdag trefzeker in het EK-duel van Oostenrijk tegen Polen. Toch houdt de Feyenoord-verdediger gemengde gevoelens over aan het duel, omdat hij het veld moest verlaten met een blessure. De vraag is of Trauner dinsdag in actie kan komen tegen Oranje.

De wedstrijd tegen het Nederlands elftal heeft voor de Feyenoord-aanvoerder een extra lading. "Het is geen wedstrijd zoals alle anderen", zegt Trauner tegen Oostenrijkse media. "Ik woon in het land, ik krijg alles van dichtbij mee. Ik hoop dat ik actief kan helpen. Anders zal ik op de bank zitten en duimen voor een goed resultaat."

Trauner kopte Oostenrijk op voorsprong tegen Polen. Door de overwinning maakt het land nog steeds kans op de knock-outfase. "Het was een heel belangrijke goal, ik zal me dit altijd herinneren." Na een seizoen vol blessures was Trauner op tijd fit voor het EK. 

Tegen Polen viel de Feyenoorder toch weer uit met een blessure. "Ik heb geen makkelijk jaar gehad, ik heb hard gewerkt en ben blij om hier te zijn. Het feit dat ik dat kan bekronen met een goal is geweldig, maar vanwege mijn blessure heb ik gemengde gevoelens", aldus Gernot Trauner. 

Lees meer:
0 reacties