Geertruida fel: "Dat wordt in de media geslingerd, irritant"

Lutsharel Geertruida
Lutsharel Geertruida Foto: © Pro Shots

Lutsharel Geertruida rondde zondag op een positieve manier het seizoen af met Feyenoord. De verdediger werd al eerder in verband gebracht met een mogelijke transfer, maar heeft na afloop van het duel tegenover Algemeen Dagblad duidelijke uitspraken gedaan over de mogelijke toekomst.

Geertruida houdt niet van speculeren over een transfer, zoveel is duidelijk. "Op de vraag of Excelsior-thuis ook mijn laatste wedstrijd was, daar kan ik gewoon nog geen duidelijk antwoord op geven. Er valt nog weinig over te zeggen. Wat ik wel kwijt wil is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet over contractverlenging meer gesproken. Dat soort dingen worden dan de media in geslingerd en dat is irritant, want het klopt niet."

Hij wil er dan ook weinig over kwijt, hij staat nog 'gewoon' onder contract bij Feyenoord. "We gaan zien wat er gaat gebeuren, ik heb nog een contract bij Feyenoord. Het EK staat voor de deur en ik hoop straks in de definitieve selectie te zitten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties