Geertruida bezig aan laatste maanden bij Feyenoord? "Naar de uitgang"

Lutsharel Geertruida
Lutsharel Geertruida Foto: © Pro Shots

Lutsharel Geertruida liep afgelopen zomer in extremis een transfer mis naar Red Bull Leipzig. Na weer een goed seizoen te hebben gespeeld lijkt het nu onmogelijk dat de verdediger nu niet wordt verkocht.

De heren van de podcast Kick-off van De Telegraaf verwachten een miljoenentransfer van Geertruida. Presentator Pim Sedee vertelt: "Geertruida is echt op weg naar de uitgang, als je de berichten moet geloven." Valentijn Driessen reageert dat er wel gesprekken zijn tussen Feyenoord en de verdediger. "Dat kan ook een gesprek zijn om te verlengen om toch voor een betere prijs te kunnen verkopen. Het bedrag werd ontkend en die hoge tekengeldsom werd ontkend. Maar je gaat natuurlijk niet voor niks met elkaar om de tafel zitten. Dus dan is er ook een opening om eventueel wel te blijven."

De ook aangeschoven Mike Verweij ziet in dat het tijd is om te gaan voor Geertruida. "Ik vind dat hij daar wel aan toe is. Hij scoort ook opvallend veel voor een verdediger. Ik vind dat hij alles heeft om dat te kunnen."

Lees meer:
0 reacties