Geert den Ouden kritisch: "Zegt iets over de fase van Feyenoord"

Geert den Ouden zag Feyenoord zondagavond met niet bijster veel inspanning winnen van Heracles Almelo. De voormalig spits heeft echter bepaald niet genoten van de wedstrijd in De Kuip.

"Als je dan op een zondagavond zit en je hebt het hele weekend best leuk voetbal gezien, dan was Feyenoord-Heracles Almelo heel plichtmatig om naar te kijken", begint Den Ouden in FC Rijnmond. "Het zegt genoeg over dat er alsnog niks te halen viel voor Heracles. Het zegt ook wat over de fase waarin Feyenoord zit. Ze winnen de wedstrijden wel, maar niet met heel veel overtuiging."

"Het is niet altijd even leuk om naar te kijken. Feyenoord zette Heracles vroeg onder druk en dan krijg je veel lange ballen. Ze lieten de bal wel sneller rondgaan om een opening te creëren, dat vond ik wel een verbetering. Maar ja, voor de rest... Tja... Ik heb daarvoor zitten kijken naar Liverpool-Manchester City, dat is wel effe wat anders. Dan kom je van een storm in een heel rustige, kalme zeewind terecht", aldus een lachende Den Ouden.

Lees meer:
0 reacties