Gakpo baalt van beslissing scheidsrechter: "Ik vind het belachelijk"

Cody Gakpo tegen Feyenoord
Cody Gakpo tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Cody Gakpo baalt van het 2-2 gelijkspel van zijn PSV tegen Feyenoord. PSV kwam op een 0-2 voorsprong, maar gaf deze voorsprong in de tweede helft ook weer weg. De laatste Feyenoord-treffer kwam voort uit een veel te makkelijk gegeven strafschop.

"Ik zag het net op beeld, ik denk dat het geen penalty is", zegt Gakpo voor de camera van ESPN. "Hij schiet 'm van zo dichtbij en zó hard. Mauro draait weg, ik denk dat hij er niks aan kan doen. Ik vind het belachelijk."

Toch kon Cody Gakpo relativeren na afloop. De aanvoerder beseft dat PSV het in de eerste helft af had moeten maken. "In de eerste helft domineren we en moeten we het afmaken. In de tweede helft is Feyenoord wat beter, maar laten wij ook na uit te lopen. Daar hadden we wel de mogelijkheden voor. Zonde, zonde…."

"Ik vind het jammer dat het zo wordt beslist. Ook bij ons thuis tegen Ajax met die bal, dat was ook discutabel", doelt Gakpo op het doelpunt wat Ajax scoorde in het Philips Stadion. De bal leek over de zijlijn te zijn geweest, waarna Mazraoui raak schoot. De treffer bleef echter staan. "Zonde. Die tweede van mij was een mooie goal, maar uiteindelijk hebben we er helemaal niets aan."

Lees meer:
0 reacties