Gaat Ajax weer shoppen bij Feyenoord? "Slot zou daar wel passen"

Arne Slot voorafgaan aan een Conference League-duel
Arne Slot voorafgaan aan een Conference League-duel Foto: © Pro Shots

De perfecte opvolger van Erik ten Hag loopt volgens Ibrahim Afellay en Theo Janssen bij Feyenoord rond. Deze week liet de trainer van Ajax weten dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging.

"Hij zit er nu een aantal jaren. Voor de trainer is het denk ik het moment om de volgende stap te zetten", stelt Janssen bij Studio Voetbal. Afellay zou dan meteen een belletje plegen richting De Kuip. "De beste Ajax-trainer is in mijn ogen toch wel Arne Slot. Dan kunnen we wel weer gaan praten van 'ja, maar Feyenoord-Ajax ligt gevoelig'. Maar qua uitstraling en het voetbal dat hij nastreeft, is hij de beste kandidaat."

Janssen kan zich wel vinden in die suggestie. "Slot zou daar wel passen als je kijkt naar de manier van spelen." Pierre van Hooijdonk denkt juist aan andere namen. "Je hebt eventueel Alfred Schreuder, die met Ten Hag samenwerkte bij Ajax. Misschien zoeken ze het wel intern. Ze hebben Mitchell van der Gaag daar ook zitten. Die zit daar ook al een tijdje en die zijn we misschien wel vergeten, maar is gewoon assistent van Ten Hag."

Lees meer:
0 reacties