Gaaei uit op revanche in Klassieker: "Kijk er echt naar uit"

Anton Gaaei is dolblij na zijn heerlijke treffer
Anton Gaaei is dolblij na zijn heerlijke treffer Foto: © BSR Agency

Anton Gaaei is zondag uit op revanche tegen Feyenoord. De rechtsback van Ajax hield zeer vervelende herinneringen over aan de editie in Amsterdam eerder dit jaar.

Niet alleen verloor Ajax met 0-4, maar werd Gaaei in de eerste helft al gewisseld na twee gruwelijke fouten. Tegen AZ kende de Deen eenzelfde soort middag, maar hij knokte zich opnieuw terug in de ploeg en scoorde midweeks zijn eerste doelpunt. "Ik kijk er echt naar uit. Ik weet dat het de grootste wedstrijd van Nederland is", blikt hij in Voetbal International vooruit op de Klassieker. "Ik probeer mijn ding te doen en hopelijk nemen we de drie punten mee, want die hebben we nodig."

Gaaei en Ajax weten goed wat er op het spel staat zondag. "Het zijn de twee belangrijkste wedstrijden van het seizoen. We moeten revanche nemen en laten zien dat we veel beter zijn dan we in de eerste wedstrijd tegen hen hebben laten zien", aldus de verdediger. Ik kijk ernaar uit. Ik weet dat iedereen dat doet. Wij geloven in een goed resultaat. We zijn er klaar voor."

Lees meer:
0 reacties