'Franse topclub concreet voor Summerville, Feyenoord kan profiteren'

Crysencio Summerville
Crysencio Summerville Foto: © Pro Shots

Voormalig Feyenoorder Crysencio Summerville staat hoog op het lijstje van Paris Saint-Germain. Dat melden verschillende Nederlandse media.

De Franse topclub zou inmiddels al contact hebben opgenomen met het management van de 22-jarige Summerville, die momenteel bij Leeds United speelt. Bij die club was hij afgelopen seizoen in 43 Championship-wedstrijden goed voor negentien doelpunten en negen assists.

Paris Saint-Germain zou niet de enige club zijn met interesse in Summerville. Hij sprak eerder met Brighton & Hove Albion, maar die ploeg bleek niet bereid om een gelimiteerde transfersom in het contract van de Nederlandse Surinamer op te nemen. Ook Liverpool en Chelsea hebben geïnformeerd naar de situatie van Summerville.

Mocht het komen tot een transfer, dan profiteert Feyenoord flink mee. De Rotterdammer speelde tot de zomer van 2020 voor de jeugdopleiding van Feyenoord. Als Summerville een definitieve transfer maakt, heeft de Rotterdamse club recht op doorverkooppercentage van zo'n tien procent en een solidariteitsbijdrage van vijf procent van de transfersom.

Lees meer:
0 reacties