Frank de Boer vol lof over Feyenoorder: "Zou fantastisch zijn"

Frank de Boer
Frank de Boer Foto: © Pro Shots

Frank de Boer denkt dat het een goede zaak is als Arne Slot bij Feyenoord vertrekt en aan de slag gaat bij Liverpool FC. De voormalig Ajacied denkt dat het de juiste stap is voor de hoofdtrainer van de Rotterdammers.

"Dat zou fantastisch zijn", reageert De Boer bij Viaplay. "Natuurlijk voor het Nederlandse trainersgilde, maar vooral voor hem. Hij heeft het hartstikke goed gedaan. Hij heeft laten zien dat hij een team kan smeden. Hij nam het destijds van Dick Advocaat over, en had in het begin dezelfde spelersgroep, maar die heeft hij toch naar zijn had weten te zetten. Dat is bij veel mensen opgevallen."

Ook Siem de Jong is enthousiast over een eventuele transfer van Slot naar Liverpool. "Ik vind Feyenoord en Liverpool ook nog wel een beetje dezelfde clubs. Feyenoord is een beetje het Liverpool van Nederland, en Liverpool het Feyenoord van Engeland. Het zou een mooie stap zijn. Het is te hopen dat Ten Hag ook blijft zitten, en dat je dan twee Nederlandse trainers tegen elkaar krijgt", aldus de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties