Frank de Boer bekent: "Mijn vrouw die juicht voor Feyenoord"

Frank de Boer
Frank de Boer Foto: © BSR Agency

Frank de Boer heeft in gesprek met VoetbalPrimeur teruggeblikt op De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax (6-0). Hij vertelt daarbij dat de familie tegenwoordig een klein Feyenoord-randje heeft.

Feyenoord walste over Ajax heen en bij de Rotterdammers speelt ook Calvin Stengs, die tevens de schoonzoon van De Boer is. De analist geeft aan dat hij bij een andere wedstrijd was. “Gelukkig moest ik verslag doen van Manchester United - Liverpool, dus ik heb met een schuin oog gekeken. De eerste twee goals heb ik wel gezien. Gelukkig heb ik de rest niet meer gezien.”

De momenteel clubloze trainer geeft aan dat hij niet specifiek van deze wedstrijd is geschrokken. “We zijn een tijd geleden al geschrokken. Het past gewoon bij het seizoen. Tuurlijk wil je zo'n wedstrijd tegen Feyenoord iets zien, een sprankje hoop. Dat het beter zou gaan en dat is uiteindelijk niet gebeurd. Heel snel vergeten. Het blijft drie punten, maar 6-0 gaat de boeken in.”

De oud-voetballer baalt dan ook zeker niet als zijn schoonzoon op bezoek komt. “Nee hoor, voor hem ben ik heel blij natuurlijk. Vroeger was het natuurlijk niks met Feyenoord. Nu zit er toch een klein Feyenoord-randje in huize De Boer en we hopen natuurlijk het allerbeste voor hem en gelukkig gaat het ook goed met hem. Mijn vrouw juicht zeker voor Feyenoord, die doet zeker mee. Ik hoop dat Calvin het hartstikke goed doet.”

Toch blijft De Boer nog steeds een Ajacied. “Daar heb ik 25 jaar rondgelopen, dat zet je niet zomaar aan de kant. Kleinzoon in een Feyenoord-shirt? Die loopt daar de hele tijd al in. Hij heeft nog niet in een Ajax-shirt gelopen, maar dat is ook normaal als je vader bij Feyenoord speelt”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties