Feyenoorder krijgt veren in reet van Perez: "Beste linksbuiten"

Luka Ivanusec kwam afgelopen zomer voor meer dan 8 miljoen euro van Dinamo Zagreb naar Feyenoord. Hoewel hij even moest wennen, ziet Kenneth Perez in dat er een gouden toekomst voor hem ligt bij Feyenoord.

Perez opent bij ESPN met de volgende woorden na afloop van het duel tegen Heracles Almelo. "Ik vond hem wel goed. Ik zie heel veel potentie in hem, maar de trainer is van mening dat hij te weinig verdedigend werk doet. Nu hadden ze een tegenstander waarbij dat ook misschien niet zo veel nodig was, daarom was hij misschien niet opgesteld. Hij heeft niet de absolute snelheid, dus hij heeft een back nodig die hem helpt met zijn loopacties. Dat deed Hartman vandaag."

De oud-speler van onder meer PSV zegt over Ivanusec dat hij het niet alleen kan. "Hij heeft hulp nodig, hij kan niet even twee man voorbij. Hij heeft het ruimtelijk inzicht en overzicht. Hij moet richting volgend seizoen een vaste basisspeler bij Feyenoord. Hij doet z’n stinkende best om te doen wat de trainer hem vraagt. Volgend seizoen is hij de beste linksbuiten van Feyenoord."

Karim El Ahmadi heeft nog wel een tip voor de 25-jarige Kroaat. "Ik denk dat hij een type speler is die vrij moet zijn in z’n hoofd. Hij is ook wel goed als hij af en toe naar binnen speelt dan weer naar buiten. Hij moet wel een beetje een vrije rol krijgen."

Lees meer:
0 reacties