Feyenoorder droomkandidaat SC Heerenveen: "Hij heeft team gemaakt"

Kees van Wonderen neemt na dit seizoen afscheid als hoofdtrainer van SC Heerenveen. Wie de opvolger wordt is nog niet beeknd, maar oud-voetballer Sandor van der Heide laat in de Sportcast van Omrop Fryslân weten wie het moet gaan worden.

Van der Heide weet het volgende te melden over de gedroomde kandidaat. "De grote vraag is wat voor type de club zoekt. Dan zeg ik: zoek een trainer die het stadion weer vol krijgt. Dat krijg je vol door leuk voetbal te laten zien. En dan ga je ook een keer met 2-5 op de kletter, dat klopt", om vervolgens te beginnen over Sipke Hulshoff, assistent bij Feyenoord. "Sipke heeft de nodige ervaring opgedaan. Hij heeft, samen met Arne Slot, van Feyenoord een team gemaakt dat voetbalt om goals te maken."

Tot besluit geeft Van der Heide nog een laatste compliment aan de man die Eerder werkzaam was bij onder meer Cambuur, Volendam en Red Bull Ghana. "Ik geloof wel dat Sipke iemand is die aanvallend voetbal kan en durft te spelen en dat ook kan overbrengen", besluit Van der Heide.

Lees meer:
0 reacties