Feyenoorder blij met bekerfinale: "Is heel speciaal voor mij"

Ondřej Lingr na de 2-1
Ondřej Lingr na de 2-1 Foto: © Pro Shots

Matchwinner Ondřej Lingr is erg trots dat hij met zijn goal ervoor heeft gezorgd dat Feyenoord zich heeft geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker. Dat vertelt hij tegenover Feyenoord ONE.

De Rotterdammers speelden gisteren thuis de halve finale tegen FC Groningen (2-1). De Tsjechische voetballer mocht in de 80e minuut invallen en in de 83e minuut wist hij al te scoren. Hij is dan ook erg blij met zijn goal. “Het is heel speciaal voor mij. Ik ben heel blij en trots. Mijn doelpunt helpt het team richting de finale. Ook een mooie pass van Luka Ivanušec. Ik ben altijd in de zestien. Ik ben blij dat ik mijn team heb kunnen helpen.”

Wel geeft de Feyenoorder toe dat het niet hun beste wedstrijd was. “Het was niet altijd even goed, maar we staan in de finale. De eerste helft was niet goed, maar dat kan gebeuren. Kampioenen moeten dan mentaliteit tonen en dat is wat wij deden in de tweede helft.” Vlak voordat de Tsjech moest invallen, kreeg hij van zijn trainer Arne Slot de opdracht om zich veel te laten zien in het zestienmetergebied van FC Groningen. “Dat is mijn taak en ik ben blij dat ik het team daarmee geholpen heb.”

Lees meer:
0 reacties