Feyenoord ziet na Slot en Hulshoff nog een sterkhouder vertrekken

Melvin Boel
Melvin Boel Foto: © Pro Shots

Feyenoord moet na dit seizoen op zoek naar een nieuwe trainer voor Feyenoord onder 21. Melvin Boel gaat na een dienstverband van ruim tien jaar de club verlaten, zo meldt Feyenoord op haar officiële website.

Algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese heeft lovende woorden over voor Boel. "Ik heb Melvin leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer die het maximale uit zijn spelersgroep tracht te halen. Door de jaren heen heeft hij een goede bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van veel Academy-spelers, waarvan meerderen de afgelopen jaren hun debuut in Feyenoord 1 hebben gemaakt. We wensen hem heel veel plezier en succes in zijn verdere trainersloopbaan."

Boel zelf heeft ook een reactie gegeven op de website van de club: "Terugkijkend overheerst bij mij vooral het trotse gevoel dat ik een lange periode bij deze prachtige club heb mogen werken’, zegt Boel, die binnenkort zijn UEFA Pro-opleiding zal afronden. ‘Ik ben blij met de kansen die ik vanuit Feyenoord heb gekregen, maar ik denk ook dat het voor mijn ontwikkeling goed zal zijn om ergens anders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar eerst gaan we er met het team nog alles aan doen om het seizoen tot een mooi einde te brengen."

Lees meer:
0 reacties