Feyenoord zeer tevreden met Castore: "Nauwelijks meer klachten"

Santiago Gimenez
Santiago Gimenez Foto: © Pro Shots

Ruud van der Knaap is sinds afgelopen zomer commercieel directeur van Feyenoord. In Rotterdam hoopt hij ook op commercieel gebied topsportmentaliteit te implementeren.

In gesprek met het magazine Perspectief vertelt Van der Knaap over zijn ervaringen. "Hoewel ik onder de indruk was en ben van wat ik aantrof, zijn er nog steeds heel veel dingen die beter kunnen. Vanuit 1908 worden we geïnspireerd om hun topsportmentaliteit ook in de rest van de organisatie te hebben. En onze supporters staan daarbij altijd centraal. We werken er hard aan om hun ervaring met Feyenoord op alle fronten te blijven verbeteren, op de wedstrijddag en daarbuiten."

Van der Knaap kreeg bij Feyenoord ook te maken met de overgang van Adidas naar Castore. De nieuwe commercieel directeur is tevreden met de verbintenis, ondanks een valse start. "Met Castore hebben we twee jaar geleden een 6-jarige overeenkomst gesloten. Dat is een van de beste contracten die de club ooit heeft getekend. We hebben allemaal gezien en gemerkt dat we in het begin van dit seizoen een beetje slachtoffer zijn geworden van ons eigen succes in deze samenwerking."

"De verkopen liepen zo goed en gecombineerd met een paar logistieke uitdagingen zorgde dat voor het probleem om de voorraad op peil te houden. Inmiddels zien we een half jaar later dat die problemen nagenoeg zijn opgelost. Er zijn nauwelijks meer klachten over de logistieke keten of over de service van Castore. Ons eigen merchandiseteam helpt Castore daarbij. En we zijn hard op weg naar het beste merchandisingjaar ooit in de historie van Feyenoord. De samenwerking met Castore is uitstekend en we zien dat ze flink doorgroeien in Nederland en de rest van Europa, mede dankzij de samenwerking met onze club", zo sluit hij af.

Lees meer:
0 reacties