VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint oefenduel van FC Eindhoven

Feyenoord heeft het oefenduel tegen FC Eindhoven met 3-1 winnend afgesloten. Bij de Rotterdammers was aanwinst Ezequiel Bullaude belangrijk met twee treffers.

Feyenoord trad woensdag tegen FC Eindhoven aan met alle spelers die geen interlandverplichtingen hadden. Zo stonden onder meer Timon Wellenreuther, Javairo Dilrosun, Danilo en Igor Paixao op het veld. Toch keken de Rotterdammers al na twee minuten tegen een 0-1 achterstand aan op 1908, na een treffer van Evan Rottier.

De 0-1 zou ook de ruststand zijn, maar in de tweede helft stelde Feyenoord orde op zaken. Bullaude kopte de 1-1 tegen de touwen, waarna Danilo de 2-1 voorsprong op het bord zette met een rake vrije trap. Na een uur spelen bepaalde opnieuw Bullaude de eindstand op 3-1, na een mooie steekbal van Noah Naujoks.