Update: 'Cole Bassett meldt zich volgende week bij Feyenoord'

Cole Bassett voor Team USA
Cole Bassett voor Team USA Foto: © Pro Shots

Feyenoord is bezig om Cole Bassett te halen, dat meldt clubwatcher Martijen Krabbendam (VI) op Twitter. De middenvelder speelt bij Colorado Rapids. Het zou gaan om een huurdeal.

"Volgens doorgaans goed geïnformeerde Amerikaanse bronnen is Feyenoord bezig middenvelder Cole Bassett te huren van Colorado Rapids. Hij is eenmalig international bij Team USA. Wellicht later meer", zo valt te lezen op het Twitter-account van Krabbendam. "Bovendien zou Feyenoord een optie tot koop hebben bedongen bij de huurdeal Cole."

Ook Feyenoord Transfermarkt (1908) reageert: "Feyenoord klopt aan bij de Colorado Rapids voor de diensten van Cole Bassett (20). De tweebenige middenvelder moet de Atlantische Oceaan oversteken om uiteindelijk neer te strijken in Rotterdam."

Update: Martijn Krabbendam Tweet: "Feyenoord pakt door in de deal met Colorado Rapids: Cole Bassett meldt zich volgende week woensdag in Rotterdam als nieuwe speler in de selectie van trainer Arne Slot."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Vitesse! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand