Feyenoord Vrouwen door met sterkhouder: "Liet haar kwaliteiten zien"

Justine Brandau in het shirt van Feyenoord
Justine Brandau in het shirt van Feyenoord Foto: © Ed Voetee Photography

Feyenoord Vrouwen en Justine Brandau gaan langer met elkaar door. De 21-jarige verdedigster zette deze week haar handtekening gezet onder een nieuw, tweejarig contract.

Daardoor ligt Brandau tot de zomer van 2026 vast in Rotterdam. De jeugdinternational van Oranje begint na de zomer aan haar vierde seizoen in dienst van Feyenoord Vrouwen. De vleugelverdedigster kwam tot dusver tot 65 officiële wedstrijden voor de club. Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal, heeft lovende woorden over voor Brandau: "Waar het team helaas een wisselvallig seizoen achter de rug heeft geldt dit voor de persoonlijke ontwikkeling van Justine allerminst", zegt ze op de clubwebsite.

"Wekelijks liet Justine haar kwaliteiten zien en hopen we dat ze de komende seizoenen nog meer mooie stappen zal maken", klinkt het lovend. Brandau hoefde niet lang na te denken over het aanbod van Feyenoord Vrouwen: "Al sinds de eerste dag voel ik me bij de club als een vis in het water. Dit fijne gevoel heb ik nog altijd en ik merk dit ook erg goed aan de ontwikkeling die ik hier doormaak. Met veel trots speel ik dan ook de komende jaren in het Feyenoord shirt."

Lees meer:
0 reacties